Het is Eerste Kerstdag en we hopen dat je een mooie kerstavond hebt gehad. Het is vandaag en morgen nog steeds lekker ontspannen en wellicht heb je wat mooie games voor kerst gehad. Wij haken hier natuurlijk graag op in met een mooie kerstactie en die is zeker de moeite waard.

In samenwerking met Sony PlayStation geven we namelijk een leuk goodiepakket weg. Dit pakket bestaat uit allerlei leuke items en die hebben we op een rijtje gezet:

  • God of War rugzak
  • Spider-Man T-shirt (L)
  • Spider-Man lanyard
  • Shadow of the Colossus sleutelhanger

Niet gek, toch? Omdat het kerst is en niemand zit te wachten op veel moeite doen, houden we het simpel. Laat hieronder een reactie achter en je maakt automatisch kans.

Voordat je begint met tikken, even een belangrijke mededeling. We zien bij deze acties erg vaak dat anonieme lezers meedoen. Dat mag natuurlijk, maar dat heeft geen enkele zin. Met een anonieme reactie is het voor ons namelijk onmogelijk om te achterhalen wie je bent, dus je valt dan automatisch af.

Je hebt tot morgenavond 23:59 uur de tijd om deel te nemen aan deze actie. Gezien wij ook graag van onze vrije dagen genieten, zullen we de winnaar begin 2019 via PM benaderen.