Update: Eerder stond in dit artikel dat er wel voorraad was voor de losse verkoop, maar het bleek echter te gaan om foutieve informatie die winkelmedewerkers aan ons hebben gegeven. We hebben met Game Mania zelf gesproken en meer duidelijkheid gekregen over de situatie. Het artikel is op basis van deze nieuwe informatie aangepast.

De bijzondere inruilactie van Game Mania waarbij je een tweedehands PS4 Pro kosteloos kunt omruilen voor een nieuwer en beter model, blijkt nu al over te zijn. De actie werd gisterenmiddag snel stopgezet met als reden dat er niet genoeg voorraad meer is.

Op de website van Game Mania tref je de huidige voorraad informatie aan en je kunt lezen dat de PS4 Pro ook voor de losse verkoop, dus zonder inruilen, compleet uitverkocht is. We hebben inmiddels contact gehad met Tom Henderikx, marketing manager bij Game Mania, en hij vertelde ons dat ze helemaal door de voorraad van PS4 Pro’s heen zijn. Het maakt dus niet uit of je een PS4 Pro wilt inruilen of gewoon wilt afrekenen, Game Mania heeft simpelweg geen consoles meer over, zo vertelde hij.

Op de inruilactie pagina staat inmiddels de melding: “Wegens het enorme succes van de inruilactie is de hele voorraad PlayStation 4 Pro reeds uitverkocht.” We weten niet hoeveel mensen nu precies echt gebruik hebben kunnen maken van deze actie, maar Game Mania zelf meldt dat het om duizenden klanten gaat. De actie zelf heeft welgeteld één dag geduurd, niet zo gek ook, want er was behoorlijk veel animo voor deze stunt.