De eerste prijsvraag in onze grote prijzenactie is in samenwerking met de Nederlandse uitgever SOEDESCO. Zij hebben dit jaar een aantal mooie games uitgebracht en die bundelen we tot één pakket. Het gaat om de titels Owlboy, Omen of Sorrow en 8-Bit Armies, die je via deze actie kunt winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakket met games? Heel simpel: antwoord geven op de onderstaande drie vragen.

Vraag 1: Wat voor een wezen is Otus uit Owlboy?
Vraag 2: Uit hoeveel personages bestaat het (basis)rooster van Omen of Sorrow en noem er minimaal drie.
Vraag 3: De 8-Bit games kennen een unieke multiplayer feature, maar wat is dat voor een feature?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in via mail en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Wil je meer weten over deze games? Check dan hier onze review van Owlboy, die van Omen of Sorrow hier en als laatste kun je de review van 8-Bit Armies hier vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'SOEDESCO'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SOEDESCO zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SOEDESCO.