Het is tijd voor de tweede prijsvraag in onze grote prijzenactie en die organiseren we in samenwerking met Bandai Namco. Deze uitgever heeft dit jaar verschillende games uitgebracht en een aantal van die games hebben we tot één mooi pakket samengevoegd.

Naast dat dit pakket games bevat, zitten er ook nog een aantal goodies bij. Zie de afbeelding hierboven om een idee te krijgen, of anders het overzicht hieronder.

Bandai Namco pakket

 • Exemplaar van 11-11: Memories Retold
 • Exemplaar van Naruto to Boruto: Shinobi Striker
 • Exemplaar van Divinity: Original Sin II
 • Exemplaar van MotoGP 18
 • SoulCalibur VI T-shirt (M)
 • SoulCalibur VI sleutelhanger
 • SoulCalibur VI kaartspel
 • Divinity: Original Sin II LP

Mooi pakket, niet? Wat moet je doen om kans te maken? Net zoals gisteren dien je weer drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: In welke tijd speelt 11-11: Memories Retold zich af?
Vraag 2: Noem drie personages die in het rooster van Naruto to Boruto zitten en geef hun klasse aan.
Vraag 3: Wie is de MotoGP kampioen van 2018?

Weet jij de antwoorden? Stuur ze dan via mail in en volg daarbij zoals altijd de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er eventjes bij; dat maakt het afhandelen gemakkelijker als je de winnaar bent.

Let op: Drie games worden in een slimcase geleverd, aangezien het promotionele exemplaren betreft. Dit zijn echter de volledige games, alleen de verpakking is anders.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bandai Namco'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.