Electronic Arts heeft dit najaar twee grote titels uitgebracht met FIFA 19 en Battlefield V. Deze twee titels mogen we nu met de vijfde prijsvraag in onze prijzenactie weggeven en daar blijft het niet bij. Ook heeft EA nog The Sims 4 en NHL 19 erbij gedaan.

Dat maakt dit natuurlijk tot een heel erg mooi pakket, nietwaar? Om kans te maken op dit pakket met games, dien je twee vragen te beantwoorden én ons te overtuigen.

Vraag 1: Welke War Story van Battlefield V draait om een tank?
Vraag 2: Wat zijn de meest recente uitbreidingen voor The Sims 4 (noem er twee)?
Opdracht: Overtuig ons waarom jij dit pakket moet winnen!

Weet jij de antwoorden en ben je er zeker van dat je ons kunt overtuigen? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje volgens de onderstaande stappen. Zet ook even je adresgegevens erbij; dat is wel zo handig mocht je er als winnaar uitrollen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'EA'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en EA Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EA Games.