Square Enix heeft voor de zevende prijsvraag in onze reeks een heel mooi Final Fantasy pakket samengesteld. Dit pakket bevat Final Fantasy XV en dan de Royal Edition, samen met Dissidia Final Fantasy NT, de Steelbook Edition. Verder zit er nog een verzamelkaart bij en twee thumbgrips voor je controller.

Kortom, de Final Fantasy liefhebber die z’n collectie nog niet compleet heeft, doet er goed aan om aan deze actie deel te nemen. Om kans te maken op dit pakket dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet de vader van Noctis uit Final Fantsy XV?
Vraag 2: Uit hoeveel personages bestaat het basisrooster van Dissidia Final Fantasy NT?

Weet jij de antwoorden? Dan kan je die weer insturen door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij.

Meer weten over Final Fantasy XV? Check dan hier de review. En hier kun je de review van Dissidia Final Fantasy NT vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Final Fantasy'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.