Het gaat snel, want we zijn alweer bij de achtste prijsvraag in onze reeks aangekomen. Deze prijsvraag organiseren we in samenwerking met Koch Media, die een mooi pakket heeft samengesteld met daarin alleen maar Japanse games. Het is dus een prijsvraag voor de echte liefhebber van oosterse titels.

Dit pakket bevat vijf verschillende games en dat zijn niet de minste. Laten we daarom beginnen met een overzicht van het pakket:

  • Fire Pro Wrestling World
  • 428 Shibuya Scramble
  • Valkyria Chronicles 4*
  • Monster Hunter: World*
  • SEGA Mega Drive Classics*

Zoals je ziet is het een behoorlijk gevarieerd pakket met uiteenlopende titels. Om kans te maken op dit mooie pakket dien je het onderstaande te doen.

Actie: Vertel ons wat jij met Japanse games hebt.

Zet jouw verhaal op de mail en wie weet win jij dit pakket! Zet bij je inzending voor het gemak ook even je adresgegevens, dat maakt het gemakkelijker als je de winnaar bent.

* Deze games worden geleverd in een slimcase, aangezien het een promotioneel exemplaar betreft. Afgezien van de verpakking is de game verder gelijk aan de gewone retailversie.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Japanse games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.