2K Games brengt al sinds jaar en dag ons de uitstekende basketbalfranchise NBA 2K en sinds een paar jaar zijn ze ook verantwoordelijk voor WWE. Twee totaal verschillende ‘sporten’ en ook twee totaal verschillende games, en dat maakt het pakket dat we vandaag weggeven juist lekker gevarieerd.

We mogen deze games allebei weggeven en het gaat hier om de wat duurdere edities. Zo kun je de Deluxe Edition van WWE 2K19 winnen en de 20th Anniversary Edition van NBA 2K19. Verder zit er nog een leuk T-shirt, een stevige bidon en een armbandje bij. Kortom, een mooi sportpakket!

Om hier kans op te maken, zul je creatief moeten zijn; zie hieronder de actiedetails voor wat we precies van je verwachten.

Actie: Sportgames zijn een heerlijke manier om te ontspannen en misschien voor jou wel een alternatief omdat je eigen sportcarrière niet is gelukt. Of je bent juist wel goed in sport en ziet sportgames als een mooi verlengstuk van je hobby. Wat het ook zijn mag, wij horen graag meer over jouw gelukte of mislukte sportcarrière. Je mag hier uiteraard zo creatief mee omgaan als je zelf wilt.

Heb je wat leuks op papier of video staan? Dan kun je ons een mailtje sturen en volg daarbij even de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij; dat maakt het voor ons gemakkelijk om af te handelen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sportgames'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.