Na de Final Fantasy prijsvraag van afgelopen maandag, hebben we vandaag nog een mooie prijsvraag in samenwerking met Square Enix én Bigben Interactive. Ditmaal geen Final Fantasy games, maar een hele andere samenstelling van leuke titels. Dit pakket bestaat uit drie games en twee kleine figurines.

De samenstelling is heel erg divers, want het pakket bestaat uit het volgende:

  • Shadow of the Tomb Raider – Limited Steelbook Edition
  • Life is Strange: Before the Storm – Limited Edition
  • Tennis World Tour
  • Life is Strange mini figurines

Mooi pakket, nietwaar? Om hier kans op te maken zul je drie vragen moeten beantwoorden en die tref je hieronder.

Vraag 1: In welke plaats speelt Life is Strange: Before the Storm zich af?
Vraag 2: Hoeveel vrouwelijke en mannelijke professionele tennissers zitten er in Tennis World Tour?
Vraag 3: Welke actrice heeft motion capture en voice-over werk gedaan voor Lara Croft in de recente Tomb Raider games?

Weet jij de antwoorden? Dan zien we je mailtje natuurlijk weer graag tegemoet. Volg daarvoor ook deze keer weer de onderstaande stappen en wie weet win jij dit mooie pakket wel. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens bij je inzending.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Square Enix'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.