Na een week met dagelijks één of meerdere prijsvragen, zijn we nu aangekomen bij de laatste actie in onze prijzenreeks. Gisteren kon je al een hele mooie editie van Far Cry winnen, wat absoluut een hoogtepunt was, maar we doen er nu nog een schepje bovenop.

In samenwerking met Koch Media geven we twee hele grote race pakketten weg. Dat betekent dat alle games gericht zijn op racen of daar iets mee te maken hebben. Beide pakketten bestaan uit maar liefst vijf games, zodat je een lange tijd vooruit kunt.

Pakket 1

 • Sonic Mania Plus
 • F1 2018
 • Dakar 18
 • Sonic Forces
 • Micro Machines: World Series

Pakket 2

 • Sonic Mania Plus
 • F1 2018
 • Dakar 18
 • Sonic Forces
 • Onrush

Twee mooie pakketten die erg op elkaar lijken, alleen zit in de één Micro Machines: World Series en in de ander Onrush. Geef bij je inzending dus zeker even aan welk pakket je voorkeur geniet. Zet je dat er niet bij, dan gaan we er vanuit dat je geen voorkeur hebt. Maar nu het belangrijkste, hoe kan je hier kans op maken?

Actie: Overtuig ons dat jij dé racegame fanaat bent en dat jij dit pakket moet winnen.

Je kunt natuurlijk een kort mailtje insturen, maar weet wel dat we creativiteit of originaliteit erg waarderen. Elke deelnemer die dus wat meer moeite in z’n inzending steekt, die heeft een hogere kans om één van de twee pakketten te winnen.

Heb je je inzending klaar? Dan volg je de onderstaande stappen en stuur je jouw mailtje in. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij!

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Racegames'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.