Stand-alone uitgave van Final Fantasy XV Comrades multiplayer voorzien van launch trailer

Eind vorig jaar ontving Final Fantasy XV een multiplayer modus, Comrades genaamd. Vorige maand werd aangekondigd door Square Enix dat deze multiplayer een stand-alone release zou krijgen en die is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €9,99. Om dit heugelijke feit te vieren is er een lanceringstrailer vrijgegeven.

Zoals de titel al doet vermoeden ga je in Comrades samen met een aantal kameraden op pad om uitdagingen en missies aan te gaan. Je kan met maximaal drie andere spelers samen spelen, maar het is ook mogelijk om er helemaal alleen op uit te trekken. Hoe dat eruit ziet, check je hieronder.

Boxshot Final Fantasy XV

Final Fantasy XV

Releasedatum:
29-11-2016
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    548 XP
  Trellgoth's avatar

  Even voor de trophy hunters: dit betekent dat de normale FFXV niet meer op 100% te halen valt. Comrades als DLC werkt niet meer, maar de trophies blijven wel in de game lijst staan.

 2. Anoniem -   
  213.201.22.xxx's avatar

  Binnen een half jaar in de PS+ collectie schat ik. Typisch zo’n titel die er voor in aanmerking komt wanneer er niet genoeg spelers zijn die het spelen dat het weer via PS+ deelname een boost krijgt.

 3.    93 XP
  Revlis1989's avatar

  Ik wacht totdat ze fixen dat ik gewoon mn dlc versie character kan gebruiken in de stand alone nu geeft hij steeds een fout aan.. Meer mensen met dit probleem?

 4.    93 XP
  Revlis1989's avatar

  @Trellgoth: ik heb hem iig platinum gehaald de rest vind ik niet belangrijk haha maar dat ben ik, voor de mensen die voor 100% gaan is het wel balen idd

Final Fantasy XV DLC ‘Episode Ardyn’ voorzien van launch trailer
Final Fantasy XV – Episode Ardyn Prologue is nu beschikbaar
Square Enix geeft wat meer informatie over Final Fantasy XV ‘Episode Ardyn’ DLC
Final Fantasy XV – Episode Ardyn Prologue verschijnt in februari