Het is kerst en dat betekent lekker ontspannen, lekker eten, misschien wel cadeaus uitpakken en natuurlijk (nieuwe) games spelen. Terugkijkend op het afgelopen jaar betekent dit dat we hier in positieve zin de balans op gaan maken. Dat doen we natuurlijk graag met jullie en via deze weg willen we bij jou peilen wat volgens jou de beste game van 2018 was.

Er zijn dit jaar weer ontzettend veel games verschenen voor de PlayStation 4. Wat te denken van Far Cry 5, God of War, Yakuza 6, Assassin’s Creed: Odyssey, Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4, SoulCalibur VI, Red Dead Redemption 2, Spyro Reignited Trilogy, Battlefield V en ga zo maar door. De lijst is eindeloos.

Er was weer veel kwaliteit te bespeuren in de vele games die uitkwamen, dus iedereen heeft zich ongetwijfeld goed kunnen vermaken. Daar kunnen we lang over doorgaan, maar laten we dat niet doen. Het is aan jullie! Je kunt in de reacties hieronder laten weten wat voor jou de beste game van 2018 was.

Neem vooral je tijd om erover na te denken, zodat je naast het benoemen van een titel ook kan uitleggen waarom je keuze op die titel is gevallen. Er is qua titels keuze genoeg en als je meerdere games hebt die op een voetstuk geplaatst mogen worden, dan kan dat natuurlijk ook.

Kortom, beargumenteer vooral jouw favoriet(en) en laat je hieronder horen!