Inmiddels zijn we het einde van 2018 heel dicht genaderd. Daardoor vestigen wij automatisch de blik op 2019. Hét jaar waarin misschien wel de PlayStation 5 aangekondigd zal worden en natuurlijk het jaar waarin weer de nodige nieuwe games zullen verschijnen. Op dat laatste willen we hier verder borduren. Waar we jullie recent al lieten terugblikken op het afgelopen jaar, gaan we nu vooruit kijken naar het komende jaar.

Voor 2019 zit er weer een hoop moois in het vat. Maar wat is nu precies waar jullie het meest naar uitkijken? Is het The Division 2, Anthem, Days Gone, Dreams of misschien Metro: Exodus? Of kijk je erg uit naar titels die nog geen vaste releasedatum hebben, maar waarvan je hoopt dat ze dit jaar zullen verschijnen, zoals The Last of Us: Part II, Death Stranding en Beyond Good & Evil 2?

We kunnen door blijven gaan met een hele opsomming, maar laten we het niet al te uitgebreid maken. Vanaf hier laten we het graag aan jullie over. Het belooft in ieder geval weer een vol jaar te worden met behoorlijk wat releases. Iedereen heeft vast wel een bepaalde titel waar naar uitgekeken wordt en welke dat is, dat horen we graag hieronder.

Zijn het meerdere games? Ook dan zijn we erg nieuwsgierig naar welke titels dat zijn en waarom je zo naar deze games uitkijkt. Laat je hieronder weer horen in de laatste Jouw mening van 2018. Tegen eind januari zijn we weer wekelijks terug met een nieuw onderwerp.