Weer een trailer van Test Drive Unlimited 2

Ze hebben er zin in bij Atari. Gisteren was er al een trailer met een hoop mooie auto’s uit Test Drive Unlimited 2, nu is er weer een nieuwe trailer. Met iets minder auto’s en iets meer gefocust op de huizen die je in TDU2 kan kopen. We zien wel een paar auto’s, waaronder een dichte Audi R8 V10 en een Ferrari 430 Scuderia.

Je ziet een aantal aanpassingen die gemaakt worden in het huis van de speler. Verder wat gefeest rond het zwembad, maar helaas geen gameplay van auto’s of races. Dat zullen we op 11 februari wel zien, als TDU2 in de winkels ligt. Hieronder kan je de nieuwe trailer van test Drive Unlimited 2 zin.

 1. Anoniem -   
  Ray-Play's avatar

  JEETJE WAT EEN LELIJKE GRAPHICS! Die mensen lijken wel geript van de ps2! En de auto’s zijn ook niet echt WOW ofzo… Erg jamner

 2.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @Ray-Play: lelijke graphics??? ik heb de beta gespeeld op pc en moet zeggen dat de game er echtwel leuk uit ziet….

  heb echt heel veel zin in deze game… free-roam rondknallen door een gigantisch grote map met je dikke sportwagen… dakje los raampje naar beneden en iedereen er online uit knallen :P… vrienden uitnodigen in je nederige naar eigen smaak ingerichte stulpje, lekker fuiven en pyjama party’s houden..

  heb hier echt zin in….

  whaa een second life, precies hoe dat ik het zou willen.