De release van Dishonored 2 is inmiddels alweer ruim twee jaar geleden. Vorig jaar kwam er nog wel een stand-alone uitbreiding uit genaamd Dishonored: Death of the Outsider. Sindsdien is het stil geweest rondom de game, maar Bethesda heeft nu uit het niets nieuwe gratis content voor het zowel Dishonored 2 als Death of the Outsider uitgebracht.

De eerste toevoeging is best uniek, want deze laat je de game en de uitbreiding volledig in zwart-wit spelen. Alleen het bloed is nog wel rood, zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien. Spelers kunnen de zwart-wit filter op ieder moment aan- en uitzetten.

Verder is er een Mission+ modus toegevoegd aan Dishonored 2 en Death of the Outsider. Hiermee kunnen spelers missies die ze eerder voltooid hebben opnieuw spelen, maar dan met alle wapens en vaardigheden die ze inmiddels hebben vrijgespeeld.

Als laatste is ook het Imperial Assassin’s Pack voor iedereen beschikbaar gesteld. Dit pakket was oorspronkelijk een pre-order bonus voor Dishonored 2. Het pakket bevat de volgende content:

  • Duelist’s Luck bone charm
  • Void Favor bone charm
  • In-game Antique Serkonan Guitar for Emily or Corvo to interact with
  • In-game book: Goodbye, Karnaca – A Musician’s Farewell
  • 500 bonus coins

De twee nieuwe modi en de pre-order bonus zijn nu voor alle spelers van Dishonored 2 en Death of the Outsider beschikbaar. De content is echter niet via een reguliere update toegevoegd, maar is op een andere manier te verkrijgen. Het enige dat spelers hoeven te doen, is via het hoofdmenu in te loggen met hun Besthesda.net account. Heb je dat nog niet? Dan kun je hier een account aanmaken om ook de nieuwe content te bemachtigen.