Wanneer Ace Combat 7: Skies Unknown begin volgend jaar uitkomt, kun je natuurlijk aan de slag met de singleplayer campagne. De game bevat echter ook nog een online multiplayer en daar heeft Bandai Namco nu meer over bekendgemaakt.

De multiplayer van Ace Combat 7: Skies Unknown heeft twee modi, namelijk Team Deathmatch en Battle Royale. In Team Deathmatch nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op. Het team dat als eerste een bepaald aantal punten scoort wint de wedstrijd. Punten scoor je door andere vliegtuigen te beschadigen en neer te schieten. Battle Royale is een free-for-all modus, waarin acht spelers tegen elkaar strijden. Het doel in deze modus is hetzelfde, dus de speler met de meeste punten wint.

Tijdens een multiplayer wedstrijd zijn de spelers met de hoogste score makkelijk te herkennen, want die krijgen een speciale markering. Als je een gemarkeerde speler weet uit te schakelen, word je beloond met extra punten.

In de multiplayer van Ace Combat 7: Skies Unknown moet je, net als in de singleplayer campagne, ook rekening houden met extra gevaren zoals bliksem en harde wind. Een ander element uit de singleplayer dat ook in de multiplayer aanwezig is, is het customizen van je vliegtuig. Hierbij kun je denken aan skins om je vliegtuig een uniek uiterlijk te geven, maar ook aan onderdelen die het vliegtuig sterker maken.

Tot zover alle nieuwe details over de multiplayer van Ace Combat 7: Skies Unknown. Hieronder kun je nog screenshots van het online gedeelte van de game bekijken. Ace Combat 7: Skies Unknown komt op 18 januari uit.