Treyarch heeft aangekondigd dat de Battle Royale-modus Blackout van Call of Duty: Black Ops 4 komende week ondersteuning krijgt voor Custom Games. De ontwikkelaar brengt ergens in de komende dagen een update uit die deze veelgevraagde feature toe zal voegen.

Met Custom Games kun je samen met je vrienden private matches spelen in Blackout. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld samen de map verkennen en op hun eigen tempo oefenen in de modus. Custom Games in Blackout zullen eerst een maximum aantal van twaalf spelers ondersteunen, maar Treyarch zal dit aantal gaandeweg verhogen. De studio belooft ook dat er in de toekomst meer features voor deze private matches toegevoegd zullen worden.

Met dezelfde update krijgt Blackout overigens ook ondersteuning voor camouflages voor wapens, zo liet Treyarch weten. Alle camouflages die je in de multiplayer, Zombies en de Black Market hebt vrijgespeeld, kun je gebruiken in Blackout. In een nieuw menu voorafgaand aan een wedstrijd kun je wapens voorzien van een camouflage. Wanneer je een bepaald wapen vervolgens in de wedstrijd oppakt, zal de camo die je eerder hebt gekozen op het wapen zitten.