Tijdelijke demo van Naruto to Boruto: Shinobi Striker beschikbaar in de PlayStation Store

Ben jij een Naruto-fan, maar twijfel je of je Naruto to Boruto: Shinobi Striker moet kopen, omdat de game niet heel erg positief werd ontvangen? Dan heb je nu de mogelijkheid om de game eens te testen, zonder dat je daar geld voor op tafel moet leggen. Er is namelijk een trial van de game verschenen in de PlayStation Store.

Het gaat hier om een tijdelijke trial, want deze zal tot en met 31 januari 2019 beschikbaar zijn. In de trial kan je de Tutorial, de Quick Match en Ninja League modi spelen. Er zijn in totaal vier personages aanwezig en dat zijn: Naruto, Sasuke, Sakura en Yamato. Weet de trial je te overtuigen en koop je de volledige game? Dan zul je je voortgang mee kunnen nemen.

Als extra is ook de Survival Exercise modus in de trial aanwezig, die nieuw is toegevoegd aan het spel. Dus ook gamers die Naruto to Boruto al in bezit hebben kunnen hiermee aan de gang. In deze modus nemen spelers het in 6-player free-for-all battles tegen elkaar op en ze krijgen punten door de tegenstanders te elimineren. De top drie verdient punten om te stijgen in rang.

Boxshot Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Releasedatum:
31-08-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    3155 XP
    stefan52a's avatar

    Dank je PSX voor t melden, gedownload naar PS4 vanmiddag testen. 🙂

Naruto to Boruto: Shinobi Striker DLC personage Obito te zien in trailer
Review: Naruto to Boruto: Shinobi Striker
Prijsvraag: Win een exemplaar van Naruto to Boruto: Shinobi Striker