Dat Sony niet stilzit weten we allang en dat ze continu bezig zijn met de verdere ontwikkeling voor de PlayStation 3 is ook een feit. Dat kunnen we merken aan de recente komst van PlayStation Move, waar steeds meer games gebruik van gaan maken. Het nieuwe paradepaardje van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games, de PlayStation 3 exclusive Killzone 3, gaat ook gebruik maken van PlayStation Move en als deze komt kan je er optimaal gebruik van maken. Want waarmee kan je beter knallen dan met een geweer in je handen in plaats van de PlayStation Move of je controller.

Sony komt in februari namelijk met een prachtige Sharp Shooter ISA Killzone 3 voor de PlayStation Move controller. Hiermee zal je nog realistischer kunnen knallen als nooit tevoren en dat met de geweldige game Killzone 3. Bekijk hieronder de foto’s van de PlayStation Move Sharpshooter ISA Killzone 3 en hopelijk als deze PlayStation 3 exclusive uitkomt dat er ook een mooie bundel voor ons klaar staat met dit geweer.

[nggallery id=486]

Update: Zonet is er een video verschenen op de Europese PlayStation Blog waarin men een soort hands-on doet met deze nieuwe PlayStation Move Sharp Shooter. In de video speelt de manager van de officiële PlayStation EU Blog, James Gallagher, Killzone 3 met deze nieuwe PlayStation Move Sharp Shooter.