Na meerdere keren te hebben aangegeven dat de Dreams beta nog dit jaar zou beginnen, heeft Media Molecule nu eindelijk duidelijkheid gegeven. De beta begint vandaag, maar is alleen voor een geselecteerde groep toegankelijk. Vanaf 8 januari zullen er meer spelers worden toegelaten.

Als jij je voor 7 december hebt aangemeld op de nieuwsbrief van Dreams, dan zul je automatisch een uitnodiging krijgen per mail. In die mail staat hoe je de beta kunt downloaden en hoe je vervolgens aan de slag kunt.

Ben je niet lid van de nieuwsbrief, dan zul je je op 4 januari kunnen aanmelden. Een selectie van deze aanmeldingen zullen dan in waves worden uitgenodigd een week later (op 8 januari). Media Molecule probeert iedereen toegang te geven tot de beta, maar kan dat niet garanderen.

De beta duurt tot 21 januari en in de beta kun je aan de slag met de diverse tools die de game te bieden heeft. Media Molecule hoopt dat de creaties bewaard kunnen blijven voor de volledige game, maar kan daar geen garantie op geven.

Zodra bekend is waar je je op 4 januari kunt aanmelden voor de beta, dan lees je dat hier.