Ben je een liefhebber van actiegames? Let dan even op, want we hebben vandaag een heel mooi pakket dat we weggeven. In samenwerking met Koch Media hebben we een actiepakket samengesteld met daarin vijf verschillende games.

Al deze games zijn dit jaar uitgekomen en zo bij elkaar genomen is het een erg diverse samenstelling. De volgende vijf games vind je in het pakket terug:

  • Vampyr
  • Conan: Exiles
  • Valkyria Chronicles 4
  • Megaman 11
  • SEGA Mega Drive Classics

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket met games? Geef antwoord op de onderstaande drie vragen.

Vraag 1: Hoe heet de hoofdpersoon uit Vampyr en wat is zijn werk?
Vraag 2: Wie is Warmaker Klael (uit Conan Exiles)?
Vraag 3: Hoeveel games bevat de SEGA Mega Drive Classics?

Weet jij de antwoorden? Dan kun je die insturen door de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij; dat maakt het afhandelen gemakkelijker als je de winnaar bent.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Actiegames'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.