Assassin’s Creed komt naar For Honor met een speciaal evenement


Ubisoft heeft een speciaal evenement voor For Honor aangekondigd dat in teken staat van Assassin’s Creed. Dit evenement is inmiddels van start gegaan en duurt tot 10 januari 2019. Het gebeuren bestaat uit een speciale 4 versus 4 Dominion modus, ‘Assassini e Templari’ genaamd.

Het evenement wordt op een toffe manier vormgegeven, omdat het ‘werkt’ via de Animus, zoals je in de trailer hieronder kunt zien. Je zult tijdens dit evenement strijden tegen Ezio Auditore da Firenze en Cesare Borgia.

Verder zijn er in deze modus Animus glitches te vinden, de soldaten zijn gekleed in Assassin’s Creed stijl en de Leap of Faith animatie is toegevoegd. Als laatste worden er nog speciale Assassin’s Creed outfits, wapens en in-game features aan For Honor toegevoegd.

Deze items zijn tot 14 januari 2019 verkrijgbaar via exclusieve For the Creed bundels, die kosten 35.000 staal per held.

Boxshot For Honor

For Honor

Releasedatum:
14-02-2017
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2954 XP
  stefan52a's avatar

  Zien hoe het uitpakt.

 2.    592 XP
  Ghost_killer's avatar

  Ben zeer benieuwd.

 3.    1118 XP
  Actie94's avatar

  Van mij mogen ze de For Honor combat wel in de nieuwe Assassins Creed gebruiken. Zou interessante gevechten opleveren.

 4. Anoniem -   
  217.101.149..xxx's avatar

  @Ghost_killer: @Actie94: kan er toevallig iemand mij helpen met de verhaallijn van assensecreed odessy ? Kan niet verder in het spel komen, ik strand telkens bij Naxos waar ik samen met Myrre die ik net ontmoet heb op het strand in naxos een klein gevecht gedaan heb tegen de vijand. Heb alles uitgeprobeerd Paros veroverd, maar volgens de walktrouch zou ik de Paros vloot moeten verslaan die nergens aangegeven of te zien is. Ik zou erg blij zijn met hulp want kan anders het verhaal niet meer volgen, omdat Myrre telkens als ik terug kom bij haar : paros moet verslaan worden. Grz hogendoorn86 outlook. Com

For Honor update brengt aanpassingen voor Lawbringer en Raider met zich mee
Nieuw For Honor event nu te spelen
Ubisoft toont nieuwe For Honor map in trailer en deelt details van aankomende update
Het nieuwe For Honor seizoen gaat op 2 mei van start