Filmliefhebbers weten ongetwijfeld dat begin 2019 het derde deel in de ‘How to Train Your Dragon’ franchise verschijnt. Hierin komen Hiccup en zijn trouwe draak Toothless natuurlijk weer voor talloze avonturen te staan. Rond diezelfde tijd verschijnt ook de game DreamWorks Dragons Dawn of New Riders, die toch iets eerder dan oorspronkelijk gepland Europa binnenvliegt.

De game verschijnt namelijk al begin februari, vroeger dan we aangaven in een eerder bericht. De game verschijnt hier op 1 februari en in Noord-Amerika twee weken later op 15 februari.

In DreamWorks Dragons Dawn of New Riders speel je als Scribbler en zijn draak Patch om de drakenwereld te redden van de kwaadaardige Elir. Deze antagonist is erop uit om de drakenwereld te onderwerpen en daar moet natuurlijk een stokje voor gestoken worden.

Tot slot kan je hieronder nog de eerste beelden van de game bekijken. Hierin zien we kort wat gameplay voorbij komen en dat geeft een idee wat je van de game mag verwachten. De gameplay bestaat voornamelijk uit het verslaan van vijanden en het oplossen van diverse puzzels.