Eind dit jaar is het weer de beurt aan Infinity Ward voor een nieuwe Call of Duty en hoewel het nog lang duurt voordat de game uitkomt, lijkt de ontwikkelaar al begonnen te zijn met teasen. De community manager van de studio, Ashton Williams, is via haar eigen Twitter-kanaal begonnen met het plaatsen van wat GIFs.

Deze GIFs laten spoken en schedels zien en al snel wordt dan de link gelegd naar een nieuwe Call of Duty: Ghosts. Het is niet zeker of haar tweets iets met de nieuwe Call of Duty te maken hebben, maar ze kennen verder geen enkele context, dus het is opvallend.

Toch blijkt het niet om een nieuwe Call of Duty: Ghosts te gaan, althans, dat zegt Jason Schreier van Kotaku. Hij heeft op ResetEra aangegeven dat het geen Ghosts 2 betreft, maar wat het wel is kon hij niet zeggen. Schreier staat bekend om goede industrie bronnen, dus vaak is hetgeen hij zegt erg aannemelijk.

Maar waar werkt Infinity Ward dan wel aan? In mei vorig jaar doken de eerste geruchten op omtrent Modern Warfare 4 en dat is tot op heden niet ontkent door de studio noch door insiders. Of dat het nieuwe deel gaat worden is echter nog afwachten, want meestal worden de eerste details omtrent een nieuw deel in maart bekendgemaakt.