Eind vorig jaar kwam RIDE 3 uit voor onder andere de PlayStation 4 en in onze review heb je kunnen lezen dat dit een prima racegame is geworden, die vooral uitblinkt in de hoeveelheid motoren en realistische besturing.

Iedere motorliefhebber is dus aangewezen op RIDE 3, aangezien dat de ultieme motorracegame is. Mocht je de game nog niet in bezit hebben, maar hem wel graag willen hebben, dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met Milestone geven we de game namelijk twee keer weg.

Om kans te maken op een exemplaar van RIDE 3 dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: De motoren in de game zijn gecategoriseerd, hoeveel categorieën zijn er en noem er drie.
Vraag 2: Met welke motor rij je in de game de eerste meters?

Weet jij de antwoorden? Stuur ons dan een mailtje door de onderstaande stappen te volgen en wie weet race jij binnenkort virtueel op de vetste motoren.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'RIDE 3'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Milestone zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 19 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Milestone.