Driften met auto’s zien we geregeld terug in racegames, maar een game die specifiek om driften draait hebben we nog niet echt eerder gezien. Daar komt met Drift 19 later dit jaar verandering in nu de game is aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de game precies verschijnt is nog niet bekend, maar wel hebben we de eerste details voor je.

Drift 19 is een serieuze drift simulator waarin je je auto kunt ombouwen, je skills kunt trainen en waarin je deel kunt nemen aan kampioenschappen. De game bevat een aantal iconische voertuigen die je kunt tunen, zodat de ultieme driftauto ontstaat. Voordat je mee kunt doen aan kampioenschappen, krijg je alle tijd om aan je skills te werken op het circuit naast je garage.

Eenmaal klaar voor het echte werk, dan kun je deelnemen aan allerlei evenementen en competities. Je zult deelnemen aan deze kampioenschappen op professionele circuits, met drift squads mee kunnen rijden en meer. De game biedt ondersteuning voor stuurwielen, wat de ervaring nog realistischer moet maken.