Budgetzondag – Games – 12 december

Far Cry 2

Far Cry 2 speelt zich af op Afrika in een prachtige open wereld. Dit betekent dat je kunt kiezen om een beetje rond te gaan zwerven in de game of een missie doen. Je kunt je aansluiten bij verschillende facties waardoor je nieuwe vijanden en vrienden krijgt. Far Cry 2 bevat rond de 30 wapens en het realistische is dat je wapens midden in een heftig vuurgewecht ineens kunnen blokkeren. De game bevat tevens een erg goede AI en een prachtige dag- en nacht wisseling. Far Cry 2 is nu verkrijgbaar voor een zeer mooie prijs.

► Prijs: €11,92
► Verzendkosten: €1,25
► Link: The Hut.com
► PayPal: Nee
► Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: ZH Gaming (€14,95)

Bayonetta

In deze game speel je als Bayonetta. Bayonetta is een heks met krachten die het voorstellingsvermogen van normale stervelingen te boven gaat. In het strakke pakje van deze femme fatale neem je het op tegen een eindeloze stroom aan vijanden. Deze vijanden kunnen op talloze verschillende manieren in de pan worden gehakt. De ‘finishing moves’ in deze game moet je zien om te geloven. Bayonetta biedt honderd procent onvervalste en snoeiharde actie. De dodelijke dame schiet, schopt en hakt met de gratie van een ballerina het gespuis naar een andere wereld. Zo heeft Bayonetta zelfs een tweetal geweren aan haar hakken bevestigd voor de nodige extra vuurkracht.

► Prijs: €15,-
► Verzendkosten: €1,95
► Link: Bartsmit & E-plaza
► iDEAL: Ja

Resistance 2

Resistance 2 is het vervolg op het succesvolle eerste deel uit de Resistance franchise. Net zoals in deel één speel jij als Nathan Hale. Er is een onbekend virus uitgebroken welke afkomstig is uit Rusland. Door dit muteren mensen in beesten, ook bekend als de Chimera. Jij neemt het weer op tegen de Chimera die zich verder verspreiden over de hele wereld. Dit deel is een must-have voor elke PS3-bezitter en daarom hebben we de goedkoopste plek waar je hem kan kopen opgezocht.

► Prijs: €14,95
► Verzendkosten: €1,95
► Link: ZH Gaming
► iDEAL: Ja

 1.    118 XP
  Marvin's avatar

  dankje voor dit 🙂 ff resistance 2 / far cry 2 bestellen samen maar voor €30, ik kon het niet laten.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Bayonetta 😀 oooh die wil ik graag hebben!

 3.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  nou far cry 2 zal ik je niet aanraden wat een schijt game is dat

 4.    150 XP
  amstel's avatar

  xjoeyxx true 🙂 resistance wel is gespeeld bij een vriend maar kom me nou niet echt overhalen om het ook te gaan kopen