Het is altijd een spannend moment voor een nieuwe ontwikkelaar als zij hun eerste game op de markt brengen. Voor Bit Dragon is 12 februari dé dag, want dan brengen zij Hyper Jam uit.

Hyper Jam is een zogenaamde arena brawler, die ook online multiplayer functionaliteiten ondersteunt. Je wordt gedropt in een afgesloten ruimte en daar moet je alles wat je tegenkomt vernietigen. In de game van Bit Dragon krijg je wapens om je vijanden mee te lijf te gaan en je hebt de mogelijkheid om de projectielen die je tegenstanders afvuren weer terug te kaatsen. Aanvallen is dus net zo belangrijk als verdedigen.

Elke wedstrijd bestaat uit verschillende rondes en tussen deze rondes door kun je kiezen uit een beperkt aantal ‘perks’. Degene die als laatste in een ronde is geëindigd krijgt de eerste keuze. Dus hier kan diegene zijn voordeel mee doen in de volgende ronde, aangezien niet alle perks die beschikbaar worden gesteld even krachtig zijn.

Om je een idee te geven van wat je van Hyper Jam mag verwachten, is er een trailer vrijgegeven en die kun je hieronder bekijken.