Shenmue III is langer dan z’n voorgangers


Yu Suzuki, bedenker van Shenmue, heeft tijdens een evenement een paar nieuwe details over Shenmue III bekendgemaakt. De voorgaande twee delen waren per stuk goed voor ongeveer 20 uur aan gameplay, maar daar gaat Shenmue III overheen, omdat het een vrij grote game is. In uren sprak Suzuki overigens nog niet.

Verder heeft Suzuki aangegeven dat verschillende populaire mini-games zullen terugkomen, zoals Lucky Hit, Excite QTE, Toy Capsules, Forklift Truck Racing en meer. Er zijn ook oudere mini-games die niet terugkeren, daar zijn nu alternatieve nieuwe mini-games voor in de plaats gekomen.

Naast het hoofdverhaal zul je ook zij-missies kunnen aannemen en die zijn nu veel meer in dit verhaal geïntegreerd in plaats van dat het er compleet los van staat. Als laatste zal Chinese martial arts in de game voorkomen, maar er bestaat een kans dat dit niet tot de moveset van Ryo behoort.

Deze game staat gepland voor een release op 27 augustus later dit jaar.

Boxshot Shenmue 3

Shenmue 3

Releasedatum:
27-08-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Ys Net
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    266 XP
    046gln's avatar

    Ik ben echt benieuwd naar het eindresultaat.
    Verheug me hier enorm op shenmue 3.
    Naast hopelijk last of us 2 zijn dit mijn belangrijkste games van 2019

De games van 2019: Shenmue III
Kickstarter-campagne van Shenmue III is afgelopen en heeft ruim 7 miljoen dollar opgebracht
Shenmue III weer voorzien van gloednieuwe screenshots met arcade punching