De release van Ace Combat 7: Skies Unknown nadert met rasse schreden. Over ongeveer een week verschijnt het nieuwste deel in de franchise en dan kunnen we weer ervaren hoe het is om een gevechtspiloot te zijn. Tot die tijd is het dus nog even wachten, maar we worden nu wel (weer) voorzien van nieuwe trailers.

Er zijn een drietal nieuwe video’s van de game verschenen die allemaal wat anders laten zien. Zo zien we allereerst het Su-35s type straaljager voorbij komen en die maakt korte metten met alles wat deze op z’n vlucht treft. Daarnaast heeft Bandai Namco ook de cinematische opening vrijgegeven, waarin we meer te horen krijgen over het verhaal. Tot slot nog een korte gameplay trailer waarin veel vliegtuigen de strijd met elkaar aangaan.

De trailers zijn zeker de moeite waard om even te bekijken, want er zitten mooie beelden tussen. Ace Combat 7: Skies Unknown verschijnt op 18 januari in de schappen. Benieuwd wat wij verwachten van deze titel? Lees dan zeker onze vooruitblik op de game even terug, dat kan hier.

Su-35s Straaljager

Openingsfilmpje

Target Locked trailer