Volgende week komt er een nieuw deel in de Ace Combat serie uit en in aanloop naar de release laat Bandai Namco nieuwe gameplay zien, ditmaal van de multiplayer.

Als je niet bang bent van hoogtes en je vrij voelt als een vogel in het luchtruim, dan ben je vast al de dagen aan het aftellen totdat Ace Combat 7 in de schappen ligt. Niet alleen is deze game voorzien van een singleplayer met een bijbehorend intens verhaal, maar ook van een multiplayer voor volledige vrijheid en bragging rights.

Hoe meer je speelt en voornamelijk hoe meer je wint, des te meer je je vliegtuig naar eigen smaak kunt decoreren en uitbreiden. Als je tot de spelers met de hoogste ranking behoort, zul je een Star Mark ontvangen. Let wel op, want anderen die jou door het luchtruim zien vliegen zullen ongetwijfeld hun zinnen erop zetten om jou uit te schakelen. Hiervoor krijg je namelijk extra punten.

De multiplayer bestaat uit Team Deathmatch en Battle Royale en kan gespeeld worden met maximaal acht spelers. Het zojuist omschreven scenario is van toepassing op de Battle Royale modus.