De fanatieke Assassin’s Creed: Odyssey spelers onder ons zijn vast al wel bezig. Maar mocht je het gemist hebben, de tweede episode van Legacy of the First Blade is nu beschikbaar voor de game. Het gaat om ‘Shadow Heritage’ en die gaat verder waar de vorige episode ophield.

Om de release te benadrukken heeft Ubisoft een nieuwe trailer uitgebracht en die kun je hieronder bekijken. Tevens gaf de uitgever nog een omschrijving van deze nieuwe uitbreiding, zie eveneens hieronder.

In Shadow Heritage trekken spelers op onderzoek uit naar aanleiding van een brief van Darius. Zo komen ze oog in oog te staan met een nieuwe dreiging: The Tempest. Zij is een genie op het gebied van zeeslagen en opperbevelhebber van haar eigen vloot. Met haar superieure scheepstechnieken en een dodelijk arsenaal aan wapens doet ze er alles aan om spelers op de knieën te krijgen.

Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elke tak van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze tweede episode ontdekken spelers Rapid Fire, een nieuwe vaardigheid voor de Hunter-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om snel pijlen af te schieten zonder te moeten herladen.

Om deze uitbreiding te kunnen spelen moet je de vorige episode hebben uitgespeeld en de Naxos missie in hoofdstuk 7 hebben voltooid. Tevens moet je personage level 28 of hoger zijn.