Nadat Sony eind vorig jaar geen nieuwe editie van PlayStation Experience organiseerde en tevens bekendmaakte niet op de E3 van 2019 aanwezig te zijn, ontstond bij velen het vermoeden dat Sony op een eigen evenement de volgende PlayStation console wil aankondigen. Hoe de toekomst van PlayStation er uit gaat zien is nog onduidelijk en daar wil Sony juist graag de mening van de gamers over horen.

Daarom heeft Sony een nieuwe enquête verstuurd naar willekeurige Europese gebruikers. Met deze enquête wil men inzicht krijgen in de meningen over console gaming. Volgens de beschrijving van de enquête, die je hieronder kunt lezen, wordt de informatie gebruikt om ‘de toekomst van PlayStation te plannen’.

De enquête bevat vooral veel algemene vragen over het bezit en gebruik van consoles, maar ook over streaming en de kijk op online en offline gaming. Er valt dus niet veel informatie te halen uit de vragenlijst, maar het is op zijn minst een nieuw teken dat Sony concreet bezig is met de toekomst van PlayStation.

Hi, we’d really like to hear your opinions on console gaming.

This helps us plan for the future of PlayStation® – and improve the experience for you and all of our players.

It won’t take up much of your time and we really do appreciate you taking part.

Many thanks,
Your Sony PlayStation Team