Op het Twitter-kanaal van Kojima en zijn team bij Kojima Productions was deze week te zien dat zij in Amsterdam waren. Hier hebben zij beelden van Death Stranding getoond en ook zijn ze naar de bouw van Guerrilla’s nieuwe kantoor geweest. Verder staat Kojima’s Twitter vooral vol met lekker eten en gezelligheid met het team van Guerrilla in Amsterdam.

Dit bezoekje is natuurlijk niet zomaar, Kojima Productions maakt voor Death Stranding namelijk gebruik van de DECIMA Engine. Dit is de engine die ook gebruikt werd voor Horizon: Zero Dawn en zowel Guerrilla als Kojima Productions werken nu samen aan het verder uitbouwen van deze geavanceerde engine.

Om te laten zien wat ze nu precies gemaakt hebben, gaf Kojima een persoonlijke demonstratie van zijn nieuwste game. Deze game is momenteel nog volop in ontwikkeling, maar hij wist in ieder geval alvast de eerste twee uur aan het team van Guerrilla te laten zien.

Hiermee hebben we in ieder geval de bevestiging dat de game tot dat punt al ‘af’ is, maar het is onduidelijk hoe lang de ontwikkeling nog zal duren. Wanneer de game uitkomt is ook nog niet bekend, het enige wat we weten is dat de game exclusief naar de PS4 komt.