Sony Interactive Entertainment heeft zojuist via het officiële PlayStation Blog bekendgemaakt wat de pre-order bonussen en speciale edities voor Days Gone zijn. Dit doet Sony samen met een gloednieuwe trailer die onderdeel is van een driedelige videoserie. In het eerste deel maak je kennis met de wildernis van de game en je krijgt een kijkje op het unieke landschap, die zowel mooi als gevaarlijk kan zijn.

Sony laat zien hoe gevaarlijk de verlaten snelwegen van de game kunnen zijn en dat je in de bossen behoorlijk op moet passen. Het rondrijden in Days Gone is werkelijk prachtig, mede dankzij de schoonheid van Oregon’s High Desert. Het gebied was voor de outbreak geliefd bij outdoor types, die graag gingen hiken, kamperen en vissen.

De pre-order bonussen voor de game betreffen een Drifter Crossbow en upgrades voor je motor. Deze bonussen worden aan je voorgesteld in een andere trailer, die je ook hieronder kunt checken.

Als laatste is daar de onthulling van de Special Edition en Collector’s Edition, beiden tref je hieronder afgebeeld. De meest uitgebreide editie bevat een beeldje, een set aan patches, decals en pins. Verder is de inhoud gelijk aan de Special Edition die een steelbook, fysieke soundtrack en een mini-art book over de game bevat.

Days Gone – The Farewell Wilderness trailer

Days Gone – Pre-order bonus trailer

Days Gone – Special Edition

The Special Edition features a steelbook, physical soundtrack and a 48 Page mini-art book by Dark Horse Comics.

Days Gone – Collector’s Edition

The Collector’s Edition features everything from the Special Edition plus a Collector’s Edition statue, set of patches, 6 pins and 4 decals.

blank