Ace Combat 7: Skies Unkown ligt sinds vandaag in de winkels en dat zal je vast niet ontgaan zijn. Als je nog niet bent opgestegen met de game, dan kan je vandaag meedoen aan onze prijsvraag die we in samenwerking met Bandai Namco organiseren. We mogen namelijk twee keer een exemplaar van de game weggeven.

Dat is natuurlijk al top, maar om het nog wat leuker te maken geven we de Deluxe editie van de game weg. Deze editie bevat uiteraard de game zelf, maar ook tref je nog de Season Pass in deze uitgave aan én Ace Combat 5: Squadron Leader. Die laatste is een remaster voor de PlayStation 4.

Verder kun je je PlayStation 4 versieren met een dynamisch thema en je krijgt het F-4E Phantom II vliegtuig om direct mee op te stijgen. Om het af te maken tref je in deze editie ook nog drie populaire vliegtuigskins uit eerdere delen: Su-37: Yellow 13, F-14D: Razgriz en F-15C: Pixy.

Omdat het hier natuurlijk een erg mooie editie betreft (digitaal overigens), zul je er wel wat voor moeten doen.

Opdracht: Deel jouw mooiste ervaring met deze franchise met ons en de beste twee verhalen sturen we een code van de game toe.

Stuur je inzending in door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ace Combat 7'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 25 januari 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.