Need for Speed: Hot Pursuit Cabrio DLC wordt gratis

Weet je nog dat er een tijdje geleden een verhaal opdook waarin gezegd werd dat als dit filmpje een miljoen views kreeg, iedereen met Need for Speed: Hot Pursuit gratis drie auto’s zou krijgen? De deadline voor die uitdaging was gisteren. Helaas werd de miljoen views niet gehaald, maar lees eerst verder.

Criterion is namelijk al heel blij met wat de community voor elkaar heeft gekregen, met bijna 700.000 views op Youtube. Daarom hebben ze besloten om toch de Dodge Viper Cabrio Final Edition, Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster en de Bentley Continental Super Sports Cabrio gratis te geven.

Ze zeggen dat het een vervroegd kerstcadeautje is. Natuurlijk weten we allemaal net zo goed dat dit waarschijnlijk gewoon een actie was om veel views te krijgen, om zo Hot Pursuit te promoten en dat ze wel van plan waren hem gratis te geven. Toch aardig van ze, ze zeggen erbij dat je er naar moet kijken in de volgende PS Store Update.

 1. Anoniem -   
  Denniskuhh's avatar

  netjes, ga deze game ook nog halen samen met acbrotherhood, rond de kerst denk ik, want heb het nu druk zat met oa black ops en GT5 😀

 2. Anoniem -   
  eddo1974's avatar

  Ik kan me voorstellen dat je het druk hebt met blackops, wachten,wachten,wachten en nog eens wachten, zucht……..

 3. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @eddo1974: Fix je internet, dan werkt het prima

 4.    844 XP
  thom430's avatar

  @Anoniem:
  Lul niet, je lagt keihard met 120 Mb/s van ziggo.

 5. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @thom430:
  Right want snelheid zegt ook alles