Capcom heeft vandaag via een livestream in Japan het heugelijke nieuws gebracht dat er nieuwe content komt voor de Resident Evil 2 remake. De game komt uit op 25 januari, aanstaande vrijdag dus al, dus het is fijn om te weten wat de toekomst zal bieden.

Allereerst kondigt Capcom een nieuwe modus aan voor de game, genaamd The Ghost Survivors. Dit is een nieuwe modus die gratis naar de game komt. Deze modus gooit verschillende elementen in een mix en je bent hier in staat om de wereld te verkennen en punten te verdienen op basis van hoe goed je het doet. Deze modus is gelijkwaardig aan de welbekende klassieker, de Extreme Battle (Rogue) modus.

De andere aankondiging is de komst van een speciale bonus voor nostalgische spelers. Dit komt in de vorm van klassieke kostuums voor Leon en Claire. Deze zijn onderdeel van een gelimiteerde promotie, al is het nog niet duidelijk of deze wereldwijd geldt en wat de details zijn.

Al met al dus nog even afwachten, maar het zal spelers gemoedsrust geven dat er wel degelijk post-launch content onderweg is voor de game.

Classic Costume