Iedereen is vast wel bekend met de Dark Souls franchise, maar er ging nog een titel aan deze serie vooraf en dat is Demon’s Souls. Deze game is bijna 10 jaar oud en Game Informer vroeg aan Hidetaka Miyazaki, president van From Software, of een remaster van deze titel niet interessant is. Dark Souls heeft immers ook een remaster gekregen.

Hierop gaf Miyazaki aan dat hij niet graag terugkijkt op eerder werk, waarmee hij eigenlijk aangeeft dat hij niet echt een groot fan van een remaster is. Helemaal uitgesloten is het niet, want hij verwees naar Sony, aangezien zij de uitgever van de game zijn en mogelijk ook de rechten beheren.

“It’s like when you write – when you’re younger, you look back on [previous work] and you think ‘Oh, goodness what was I thinking.’ It’s not that I’m embarrassed, I just don’t like to look at my previous works.”

“You’d have to see what they’re [Sony] thinking about it,”

Mocht er ooit een Demon’s Souls remaster komen, dan moet dat eigenlijk door Sony gepusht worden. Wel duidelijk is dat de kans klein is dat From Software deze remaster voor z’n rekening neemt. Althans, als we van de woorden van Miyazaki uitgaan.