Releasemaand en twee speciale edities van Mortal Kombat bekend

Vroeger was de franchise Mortal Kombat razend populair onder de gamers die vooral hielden van Beat ‘M Ups. Mortal Kombat had zijn eigen stijl en vooral de fatalaty’s maakte indruk, want wie wilt zijn tegenstander nou niet op een brute wijze afslachten. Gelukkig voor de fans en de nieuwe generatie gamers onder ons kunnen we binnenkort weer genieten van deze geweldige game en hoe? Want naast de vertrouwde personages Sub-Zero, Scorpion, Johhny Cage en gaat zo maar door, maakt ook Kratos uit God of War zijn opwachting.

Mortal Kombat komt namelijk naar de nieuwe generatie gameconsoles toe. De vraag was alleen wanneer en dat is nu ook zo’n beetje bekend. De exacte datum is nog niet vrijgegeven, maar we kunnen de vernieuwde Mortal Kombat ergens is april van volgend jaar verwachten volgens PSU.

Warner has announced that bloody brawler Mortal Kombat will be released in April 2011.

The publisher also confirmed that punters will be able get their hands on two versions of the game on launch day – a standard release and the Kollector’s Edition, though the contents of the latter remains unknown at present.

Developed by NetherRealm Studios, Mortal Kombat will feature God of War bruiser Kratos as a PS3-exclusive fighter, as well as stereoscopic 3D support. In terms of regular characters, expect a host of familiar faces to pop up, including series regulars Scorpion, Sub-Zero, Johnny Cage and Raiden.

Mortal Kombat is due out on PlayStation 3 and Xbox 360 platforms

Verder is er ook bekend geworden dat er twee speciale edities komen van Mortal Kombat. Het gaat om de Kollectors Edition welke de game bevat, figurine’s van Sub-Zero en Scorpion, een art book en exclusieve DLC. Deze DLC bevat het Mortal Kombat Klassic kostuum en avatar kostuums voor of de PS3 of Xbox 360.

Daarnaast komt er een beperkte uitgave van maar 20.000 stuks uit van de Tournament Edition. Deze bevat natuurlijk ook de game, het art book, dezelfde DLC, maar ook de Mortal Combat portable Fight Stick. Helaas zal deze Tournament Edition alleen in Amerika te verkrijgen zijn.

 1. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Ik denk dat ik voor de eerste versie ga. (en als de DLC niet te duur is koop ik het gewoon via de store en dan de game standard.)

  Lijkt me wel cool die oude outfits vind ik eigenlijk stiekem mooier.

 2.    1267 XP
  luctheman's avatar

  Het zou ook eens waar zijn he? Europa heeft veel meer gamers, maar toch krijgen wij geen Special Editions. Het was iets met beeldfrequentie enz. Maar we leven bijna in 2011 en nog hebben ze daar niks op uitgevonden? of is het gewoon luiheid? Teveel moeite om een beetje te organiseren zodat de EU ze ook kan krijgen.
  Meldpunt discriminatie anders maar ff bellen:p

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  SICK ^ 10

 4.    510 XP
  Seven's avatar

  Wat een vreselijk lelijke groene rand om die mooie MK cover heen… en dat nog wel op PS3-sense.
  Als de figurine’s mooi gemaakt zijn (geen goedkope rotzooi) dan lijkt me dat wel wat.
  Eerst maar eens de prijs afwachten.