Kingdom Hearts III verschijnt aanstaande dinsdag en nu het embargo op reviews is verlopen, komt er meer informatie over de game naar buiten. Zo is update 1.01 nu beschikbaar om te downloaden, mocht je voor de release al een exemplaar bemachtigen. Deze update is ongeveer 2GB groot en de changelog geeft aan dat het bugs doet oplossen en wat veranderingen brengt voor de Memory Archives.

Dit is de day-one patch voor de game en er volgt er binnenkort nog één, die een geheime video aan de game zal toevoegen. In de laatste editie van Famitsu heeft Tetsuya Nomura meer details gegeven over hoe je deze video kunt ontgrendelen.

In de werelden zul je Mickey symbolen kunnen vinden en als je daar selfies mee maakt, dan registreert de game dat. Als je ze allemaal gevonden hebt, dan zul je de geheime video vrijspelen. Let dus goed op als je volgende week aan de slag gaat.

Wat betreft downloadbare content. Daar zijn momenteel geen plannen voor, maar als ze dat alsnog gaan doen zal het één grote uitbreiding zijn in plaats van veel kleintjes. Wel kijkt Square Enix nog naar wat gratis content, maar Nomura wil er niet al te veel tijd aan besteden.