Eerste reviews Kingdom Hearts III verschijnen online en die zijn zoals verwacht erg positief


Na enorm lang wachten is het moment dan bijna daar, de release van Kingdom Hearts III staat nu daadwerkelijk voor de deur. Dit weekend, heel uitzonderlijk op zaterdag al, zal Kingdom Hearts III vervroegd uitkomen en in aanloop daar naartoe zijn nu ook de eerste reviews online verschenen.

Niet geheel onverwacht zijn de reviews uitermate positief, maar helaas zijn er nog niet heel veel reviews online verschenen. Hieronder een overzicht van media die hun review al op Metacritic hebben geplaatst.

  • XGN – 9.8
  • The Games Machine – 9.5
  • Hobby Consolas – 9.5
  • Game Informer – 9.5
  • 3DJuegos – 9.0
  • Atomix – 9.0
  • USgamer – 9.0
  • GamesBeat – 9.0
  • IGN Italia – 9.0
  • Multiplayer-it – 9.0
  • Press Start Australia – 9.0
  • Vandal – 9.0
  • IGN – 8.7
  • SpazioGames – 8.0
  • GamesRadar_ – 8.0
  • GameSpot – 8.0
  • Eurogamer Italy – 8.0

Als je graag onze bevindingen wilt lezen, dan zul je nog even geduld moeten hebben. We nemen de game uitvoerig onder de loep en zullen jullie zo snel mogelijk van ons oordeel voorzien.

Boxshot Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

Releasedatum:
29-01-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

17 reacties

  1. Anoniem -   
    2a02:a450:d305:1:6024:59da:7704:a.xxx's avatar

    Goede cijfers idd, maar het verbaasd mij wel enorm dat ik nog geen één 10 voorbij heb zien komen

  2. Anoniem -   
    2a02:a442:8ba0:1:50fc:eb92:a4cf:5.xxx's avatar

    Zie dat gamemania, mediamarkt en bol.com de release datum veranderd hebben naar 26/1. Super veel zin in deze game

  3. Anoniem -   
    89.200.34..xxx's avatar

    Hey @psx-sense , ik heb een vraagje: spelen jullie de game met of zonder day one patch? Ik vraag dit omdat de game morgen al beschikbaar is, maar ik hem niet zonder patch wil gaan spelen. Als de patch nog niet te downloaden is, ga ik wel wachten t/m de 29e. Anders haal ik hem morgen al.

  4. Anoniem -   
    213.46.147..xxx's avatar

    @2a02:a450:d305:1:6024:59da:7704:a.xxx: Een 10 is ook geen realistisch cijfer. Geen enkele game verdient een 10 is altijd wel 1 ding wat minder goed is uitgewerkt wat punten kost.

  5. Anoniem -   
    213.46.147..xxx's avatar

    @89.200.34..xxx: De day one patch is alleen de secret ending en secret epilogue. Die zijn pas beschikbaar nadat je de game heb uitgespeeld. En het verhaal is minimaal als je snel ben 30 uur. Dus haal het gewoon morge want neem niet aan dat je de game 30 uur heb gespeeld voor dinsdag nacht 😉

  6. Anoniem -   
    185.138.241..xxx's avatar

    Jammer dat ze zomaar de datum veranderen van 25-01-2019 naar 26-01-2019

  7. Anoniem -   
    213.46.147..xxx's avatar

    @185.138.241..xxx: hoezo alleen maar beter toch!

  8. crew Redacteur -    2288 XP
    Sensu's avatar

    @185.138.241..xxx: Je bedoelt van 29/01 naar 26/01?

  9. Anoniem -   
    2a02:a440:919b:1:b51e:a728:f8c6:6.xxx's avatar

    raadsel waarom mensen dit leuk vinden stomme final fantasy besturing

  10. Anoniem -   
    83.163.116.xxx's avatar

    @213.46.147..xxx: De Day 1 patch is niet voor de epiloog en secret ending, die patches komen woensdag en donderdag en niet Day 1. Day 1 is o.a. voor de archive, waarmee je dus een samenvatting tot aan KH3 kan kijken.

  11. Anoniem -   
    81.204.244..xxx's avatar

    Vraag me af hoeveel van die reviewers nostalgie shaders dragen?

  12. Anoniem -   
    213.46.147..xxx's avatar

    @81.204.244..xxx: denk precies dezeldde reviewers die dat hadden met resident evil 2

  13. Anoniem -   
    213.46.147..xxx's avatar

    @2a02:a440:919b:1:b51e:a728:f8c6:6.xxx: Altijd voor mij een raadsel geweest waarom mensen elk jaar fifa of cod kopen. Beetje met een bal spelen of schieten. Elk jaar weer hetzelfde met minimale verbeteringen en copy and paste rotzooi. Maarja iedereen zijn ding toch?

  14.    264 XP
    CloudStrifeNL's avatar
  15. Anoniem -   
    82.73.175..xxx's avatar

    @213.46.147..xxx: wat een onzin. Als een game voor je gevoel alles overtreft mag je best een 10 geven. Resident evil 7 in vr was voor mij de absolute 10. Deze overtrof alles wat ik op entertainment gebied had meegemaakt.

  16. Anoniem -   
    82.73.214..xxx's avatar

    @82.73.175..xxx:

    Nee, gewoon NEE.

  17. Anoniem -   
    13.93.7.xxx's avatar

    @81.204.244..xxx: Precies. Daarom hoop ik eigenlijk dat 2 mensen de game hier reviewen. Een iemand die zich helemaal thuis voelt in de KH wereld en alles heeft gespeeld en iemand anders die voor het eerst aan de slag gaat met de serie.

Meer informatie rond Kingdom Hearts III Re:Mind DLC vrijgegeven
Speciale pre-order Keyblades van Kingdom Hearts III zijn nu ook los te koop
Nieuwe Kingdom Hearts III DLC officieel aangekondigd
Kingdom Hearts III voorzien van twee updates