Red Dead Online, het multiplayer gedeelte van Red Dead Redemption 2, bevindt zich nog altijd in de beta-fase. Rockstar Games heeft nu weer een nieuwe update gegeven over de stand van zaken rondom Red Dead Online en hetgeen waar de ontwikkelaar momenteel aan werkt.

Zo heeft de studio onthuld dat iedereen die dit weekend Red Dead Online speelt, wordt beloond met gratis goud. Wanneer je ergens tussen gisteren en morgen hebt gespeeld, zal je op dinsdag 29 januari vijf goudstaven ontvangen.

Rockstar behandelde in de blogpost verder nog de recent toegevoegde Gun Rush modus. Er waren sinds de lancering van deze modus diverse problemen met de matchmaking, waardoor het soms lastig was om in een volle lobby terecht te komen. Rockstar heeft al enkele kleine verbeteringen doorgevoerd, waardoor spelers volgens de ontwikkelaar nu vaker in volle lobby’s zullen komen. De studio werkt aan grotere fixes voor de Gun Rush matchmaking en die zullen in toekomstige updates doorgevoerd worden.

Als laatste herhaalde de ontwikkelaar nog maar eens dat er aan veel nieuwe features en verbeteringen voor Red Dead Online gewerkt wordt. Meer daarover vind je hier.