In Destiny heb je Strikes en Raids en in Anthem tref je straks de Stronghold missies. Hier ga je samen met je team de strijd aan tegen sterke vijanden en dat vereist absoluut het nodige teamwork. Het zweet op je voorhoofd zal echter beloond worden, want de loot die je lospeutert is in veel gevallen unieker dan wat je in de reguliere missies tegenkomt. Je kunt ook nog een moeilijkheidsgraad instellen met je team en hoe hoger deze is, des te beter de loot zal zijn.

Het aantal verschillende Stronghold missies is echter niet heel groot. Bij de lancering van de game zijn er namelijk drie die je kunt spelen. Dit is bekendgemaakt door producer Scylla Costa en Associate Producer Jen Cheverie tijdens een IGN Livestream, Michael Gamble bevestigde dit later ook op Twitter. Zij gaven aan dat spelers na het voltooien van de main story toegang hebben tot drie Strongholds. De VIP demo die momenteel live is, al dan niet zonder problemen, bevat er slechts één.

Dat betekent natuurlijk niet dat dit altijd zo zal blijven, de verwachting is dat BioWare na de lancering van de game nog heel veel content gepland heeft staan.