Ubisoft kondigde eerder al aan dat The Division 2 in februari een gesloten beta zou krijgen. Tot op heden was niet bekend wat deze beta precies aan content zou bevatten. Daar is verandering in gekomen, want de ontwikkelaar heeft daar nu meer informatie over bekendgemaakt.

In de beta kunnen spelers maximaal één personage maken. Hierbij krijg je de keuze uit enkele presets als het gaat om customization, zodat je een voorproefje krijgt op wat er allemaal mogelijk is met het aanpassen van je personage. De level-cap van de beta is vastgesteld op level 7.

De beta van The Division 2 geeft je de mogelijkheid om twee hoofdmissies van het verhaal te spelen. Het gaat hier om de missies ‘Grand Washington Hotel’ en ‘Jefferson Trade Center’. Ook zijn er in de beta vijf optionele zij-missies beschikbaar.

De grote open-wereld van The Division 2 bestaat uit verschillende zones. In de beta kunnen spelers zeven van deze zones bezoeken, waaronder de grootste Dark Zone uit de game. Verder zijn er nog wat andere activiteiten in de open-wereld en de beta bevat ook één van de PvP-modi.

Interessant is ook dat de gesloten beta een gedeelte van de end-game content bevat. Nadat je de Jefferson Trade Center-missie in de beta voltooit, worden er drie personages van level 30 vrijgespeeld. Wanneer je één van deze personages kiest, kun je direct een end-game missie spelen. De end-game content is pas vanaf de tweede dag van de beta beschikbaar.

Al met al lijkt het erop dat de gesloten beta van The Division 2 je een aardige hoeveelheid content biedt waarmee je met alle aspecten van de game in aanraking komt. Hieronder kun je nog een trailer voor de beta bekijken. Je kunt toegang krijgen door de game te pre-orderen, maar je kunt je ook hier aanmelden om kans te maken op een code.

De beta is vanaf 6 februari te pre-loaden en gaat een dag later van start. De beta eindigt op 11 februari.