Nieuwe seizoen For Honor is van start gegaan en dat wordt gevierd met een trailer

Wie For Honor regelmatig speelt, weet dat het derde jaar inmiddels van start is gegaan en ook het eerste seizoen hiervan. In ‘Year 3’ mogen we weer nieuwe content verwachten en de eerste content is de nieuwe Black Prior held. Ubisoft heeft een trailer vrijgegeven, waarin we deze duistere ridder in actie zien.

De Black Prior valt onder de Heavy klasse en de held is dus vooral geschikt voor defensieve doeleinden. Spelers die beschikken over de For Honor Year 3 Pass, kunnen direct aan de slag met dit nieuwe personage. De overige spelers kunnen Black Prior vanaf 7 februari aanschaffen voor 15.000 Staal.

Mocht je For Honor nog nooit gespeeld hebben, dan kan je deze maand je slag slaan. PlayStation Plus leden krijgen de game in februari namelijk gratis aangeboden.

Boxshot For Honor

For Honor

Releasedatum:
14-02-2017
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    592 XP
    Ghost_killer's avatar

    Deze is binnenkort te downloaden ben benieuwd naar deze game gelukkig gewacht met kopen blij met de plus games van februari. 🙂

  2. Anoniem -   
    2001:1c01:2e02:9c00:18c5:6981:6bb4:3.xxx's avatar

    Ik speel al sinds begin maar toen tijdje gestopt vanwege andere games en sinds kort weer begonnen. Moet zeggen het is en blijft echt leuk. De battles en de grind voor loot is goed in elkaar gezet.

For Honor update brengt aanpassingen voor Lawbringer en Raider met zich mee
Nieuw For Honor event nu te spelen
Ubisoft toont nieuwe For Honor map in trailer en deelt details van aankomende update
Het nieuwe For Honor seizoen gaat op 2 mei van start