Wie vanaf 7 februari mee wil doen aan de beta van The Division 2, kan vandaag maar beter snel zijn code inlossen. De codes zijn zojuist verstuurd, zodat mensen de beta alvast kunnen pre-loaden en dat is niet voor niks. De beta is namelijk 50.5GB groot en hiermee download je hoogstwaarschijnlijk gewoon de volledige game.

Heb je een pre-order geplaatst? Dan heb je sowieso een code in je mailbox vandaag. Mocht je geen code hebben ontvangen, maar je wel hebben aangemeld voor de beta, dan blijft het een loterij.

The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor de PS4, Xbox One en pc.

In Tom Clancy’s The Division 2 staat het lot van de vrije wereld op het spel. Tijdens de bèta krijg je een eerste blik op wat je te wachten staat in The Division 2.

• EEN EERSTE BLIK OP DE ENDGAME VAN THE DIVISION 2
Stel je vaardigheden op de proef door een binnengedrongen missie te voltooien zodra die beschikbaar is in de bèta en probeer de nieuwe agentspecialisaties: Overlevingsexpert, Scherpschutter en Sloopexpert.

• UPGRADE JE AGENT EN KRIJG NIEUWE VAARDIGHEDEN EN TECHNIEKEN
Behaal niveau 8 en maak nieuwe uitrusting en wapens buit om moeilijkere uitdagingen aan te kunnen. Verbeter je hoofdkwartier en ontgrendel nieuwe vaardigheden en technieken.