Eerste Fallout: New Vegas DLC aangekondigd met trailer

Fallout: New Vegas is een game die alweer een behoorlijke tijd in de winkelschappen ligt. Dit nieuwe deel wordt door velen als minder beschouwd dan Fallout 3, maar nog steeds zorgt de game voor veel plezier.

Een game met een open en grote map vraagt natuurlijk om wat extra’s. Heb je de game uitgespeeld en ben je de game nog lang niet zat? Dan kan je natuurlijk overwegen binnenkort de nieuwe DLC aan te schaffen. Ontwikkelaar Bethesda heeft ook wat informatie over de aankomende DLC vrijgegeven.

“As the victim of a raw deal you must work alongside three other captured wastelanders to recover the legendary treasure of the Sierra Madre Casino. In Dead Money, your life hangs in the balance as you face new terrain, foes, and choices. It is up to you how you play your cards in the quest to survive.”

Naar verluid is de DLC te downloaden op 21 december op de Xbox-360, of dit ook geldt voor de PlayStation 3 is nog niet zeker. Zodra dit duidelijk is, laten we jullie meer weten. Helaas is er ook nog geen bedrag bekend gemaakt, maar deze zal vast en zeker tussen de 10 en 15 euro liggen en zoals in de titel al stond vermeld is er ook een trailer gelanceerd, deze is hieronder te bekijken.

Boxshot Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Releasedatum:
22-10-2010
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  Hij komt niet voor Ps3 dat kan je zien aan het Xbox logo aan het einde en Microsoft heeft ze vast weer veel geld betaalt!

 2. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  @pikeepikee: Op televisie bij de reclame van bijv. Black Ops staat op het einde ook alleen een xbox360 teken. Bij Assassins Creed daarentegen alleen die van PlayStation

 3.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  @Larssonio: Ik dacht ook dat deze al eerder was aangekondigd als Xbox Exclusive!

Fallout New Vegas – Ultimate Edition is met stipt de beste deal uit Sony’s Essentials reeks
Fallout: New Vegas Ultimate Edition krijgt een launch trailer
Fallout: New Vegas Ultimate Edition komt in 2012
Duistere trailer van laatste Fallout: New Vegas DLC