Assassin’s Creed III Remastered werd vorig jaar aangekondigd en zit bij de Season Pass van Assassin’s Creed: Odyssey inbegrepen. Ubisoft heeft vandaag de releasedatum bekendgemaakt, deze remaster mogen we op 29 maart later dit jaar verwachten voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Naast dat de game digitaal uitkomt, zal Ubisoft ook een fysieke versie van de game in de winkels leggen. De game is geoptimaliseerd en dat betekent betere textures die van een hogere resolutie zijn, een nieuwe grafische engine en verbeterde gameplay elementen.

Als laatste zit nog alle downloadbare content bij de game inbegrepen evenals Assassin’s Creed III: Liberation, wat een remaster is van de PlayStation Vita game.

  • Assassin’s Creed III Remastered: De speler kruipt in de huid van Connor, een meester Assassin geboren in het Amerika van de 18e eeuw. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connor belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt Connor in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen.
  • Tyranny of King Washington: Ontdek een alternatieve geschiedenis waarin een van Amerika’s grootste helden, George Washington, valt voor de verleiding van oneindige macht. De nieuwe koning is geboren en zijn heerschappij raakt iedereen. De speler moet de vrijheid in het land terugbrengen door deze tiran, zijn oude kameraad, te onttronen.
  • Assassin’s Creed III Liberation Remastered: Volg het verhaal van Aveline, die strijdt voor haar volk en vrijheid tegen het Spaanse leger. Aveline is een vrouw vol overtuiging die gelooft dat zij haar stad New Orleans van de ondergang kan redden. Volg Aveline in haar epische reis van de drukke straten van New Orleans naar vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes.