Soulsborne fans hebben iets om naar uit te kijken in maart en dat is natuurlijk Sekiro: Shadows Die Twice. Het is een andere game dan de Soulsborne games, dus hoe het precies qua gameplay uit gaat pakken moet nog blijken. De beelden zijn vooralsnog veelbelovend, want gameplay hebben we in een aardige hoeveelheid voorbij zien komen. Over het verhaal weten we daarentegen nog niet veel.

In deze nieuwe trailer licht From Software een tipje van de sluier op en het toont ons meer over de achtergrond van de protagonist. De setting van de trailer is geplaatst in het Sengoku tijdperk en de strijd tussen de clans gaat alsmaar door. Nadat deze strijd eindelijk voorbij is, betreedt de protagonist als jong kind het strijdperk en hij wordt opgenomen door een oudere krijger.

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt een traditionelere vorm van verhaalvertelling, iets dat we niet gewend zijn van From Software. In de Soulsborne games moest je meestal zelf op zoek gaan naar aanwijzingen die je kon vinden in dialogen, item beschrijvingen of je directe omgeving.